Hot Rock Party #6

Lördagskvällen tillbringade vi i Höganäs tillsammans med Kerstin och Sola. Först så betalade vi inträdet på Hot Rock Party och fick varsitt band. Sen promenerade vi in i stan för att hitta något att äta. Eftersom det var kulturnatt i Höganäs var det gott om folk ute på stan och åt. Så efter en hel del letande så slutade det med att vi satt oss och åt på Pattaya Thai. Inte direkt någon bra mat men vi blev mätta.

När klockan närmade sig 21 så gick vi tillbaka till Folkparken där Hot Rock Party var. Utanför stod det gott om fina gamla bilar. Inne började det fyllas på med folk och när första bandet gick på scen så blev det ännu mer folk.

Banden för kvällen var Mike Sanchez (UK) och Jack Baymoore and the Bandits. Tidigare på dagen spelade det lokala bandet Coolgators.

Hot Rock Party anordnas av motorklubben The Saints i från Höganäs.

Marcus Skriven av: