Hundutställning på Sofiero

Vi hade inte riktigt bestämt oss för om vi skulle till utställningen eller ej. På morgonen vaknade Lina tidigt och satt sig upp i sängen och kollade på mig som knappt hade vaknat. Efter att jag vaknat till och kollat på klockan frågade Lina mig om vi skulle till utställningen. Vilket blev ett ja efter en stund. Då kom nästa fråga om hur vi skulle ta oss dit och hur vi skulle hinna äta frukost innan. Det blev cykel och frukost på vägen.

Eftersom jag hade min cykel på jobbet så tog jag på mig att handla frukost nere i stan. Helt klart lättare sagt än gjort en söndagsmorgon innan kl 9. Så det hela slutade med att jag tog ut pengar och att vi sen fick leta upp något att äta på utställningen.

Om om hur det gick för Speedy och Dooley kan ni läsa om på www.welshar.se.

Marcus Skriven av: