Grand Palace – 2nd time

Igår var vi på MBK o shoppade det sista inför hemfärden. Blev lite blandat till mamma o pappa, tjejen och broren.

Idag försökte vi besöka grand palace en andra gång. Eftersom jag inte hade byxor så kom vi inte in. Vi var helt säkra på att det räkte att man hade shorts på sig som täckte knäna. Det brukar det vara när det gäller tempel m.m. Så vi blev tillsagda att komma tillbaka senare då det skulle finnas byxor att låna. Vi tog en trip med en Tukk-tukk. O trodde vi hade lyckats deala till oss en bra rundkörning med en pålitlig förare. Det visade sig efter andra stoppet att vi inte skulle komma till de platser vi gjort upp om. Så den resan slutade med att vi gav föraren vad han ville ha och sen hoppade vi ur o tog en taxi tillbaka till Grand Palace. När vi var på väg in blev vi stoppade av vakterna som pekade på skylten med öppetiderna. Vi hade åter en gång missat att se Grand Palace. Så nu får de va till någon annan gång.

Marcus Skriven av: