Big Buddha – Koh Samui

Igår regnade det och i morse när vi vaknade kom regnet igen. Efter frukosten var det upphåll så vi bestämde oss för att ta en Taxi till Big Buddhan på ön. Den var mäktigt stor men annars var det väl inget speciellt runt om. Enbart en STOR turistfälla. Så vi gick en runda kring alla butikerna innan vi hoppade in i taxin som tog oss tillbaka igen.
I onsdags var vi på Full moon party på Koh phangan, var riktigt häftigt med party på stranden hela natten. Flera ställen som pumpade ut fet musik och alla dansade. Blev ett antal öl och 1 bucket. Bucket = Hink med sprit. På vägen dit så fick vår speed boat slut på bensin o vi fick hoppa över i en annan båt som tog oss till land. På väg hem så var det så lång kö till speed boat så vi delade en longtail boat med lite folk så slapp vänta så länge.

Marcus Skriven av: