Slutet på resan

I morgon kl 8 lokaltid var det tänkt att vårt plan till Kastrup skulle lämnat Phukets flygplats. Ikväll fick vi information om att så inte blir fallet. Planet har tydligen tekniskaproblem och är på grund av det som det ser ut nu 8 timmar försenat. Jag som skulle hem och fira min pappas födelsedag på kvällen. Det kan bli svårt även om de flyger åtta timmar senare. Typiskt att det blir så här när man ska hem. På vägen hit var det också försenat men som tur var bara 1 timme.
Kan passa på att berätta att vi igår var ute med en longtail båt till James Bond Iland. Tydligen en klassisk utflykt som man borde göra enligt guiden i bussen på vägen till hotellet. En heldagsutflykt som var mycket trevlig. Vi avslutade dagen med att besöka ett ställe som hade apor som man fick mata med bananer.

Marcus Skriven av: