Elephant Treeking

Efter lunch idag blev vi hämtade av en minibuss för att ta oss ut till ett elefantläger för att åka en tur på elefanterna ute i djungeln. När turen var över fick vi chansen att mata dom och även ta lite fler bilder. Efter det  bjöds vi på en liten fika bestående av färsk annans och Cola. Sen körde vi vidare för att kolla in ett vattenfall i närheten. Vi hade föreställt oss ett stort vattenfall. Så var inte fallet så vi var lite besvikna men det var trevligt ändå att kolla på. Sista stoppet gjordes vid Tsunami muséet där vi kollade på en båt som blev uppkastade på land utav vågorna. Båten ligger ca 1,5 km upp på land. Det är svårt att förställa sig att hela Khao Lak var jämnat med marken o nollställt för snart 4 år sedan. Finns inte mycket spår kvar vad vi kan se förutom några hus som finns kvar som än inte har återställts.
I morgon ska vi ut på mer turer. Då blir det en båttur till James bond iland och lite annat smått o gått. Skriver mer om det senare när tid finnes.

Marcus Skriven av: