En genomgång av gångna veckan och lite blickar framåt. I helgen som gick var det scoutläger uppe i vår stuga, där det var full aktivitet från fredag till söndag non-stop. Ikväll har det spelats innebandy med de vanliga gänget. Har lite ont i vänster fot efter en liten stukning. Får se om det blir bättre till i morgon. Lite sömn kan ju aldrig skada.
I morgon kl 08 är det ett frukostseminarie på Slagthuset i Malmö som gäller. Det är ett företag som heter Jajja som håller i det. Kommer handlar om sökmotorsoptimering. Behöver lära mig mer om det för framtida jobb så att jag har bättre koll på de bitarna. Lär förhoppningsvis vara en lärorik morgon.
I morgon kväll är det Reklambar på Gastro där det blir mingel o en och annan öl. Kommer bli trevligt.

Nu är det dags att fälla ner locket på datorn o somna.

Marcus Skriven av: