Vännernas stora Bröllop

I lördags gifte två av mina bästa vänner sig uppe vid Kärnan. Brudgummen var bra nervös när vi skulle göra oss i ordning. Fast efter att vi träffat bruden och varit iväg på en fotorunda så lugnade nog de flesta ner sig lite. När det sen var dags att traska till kärnan och själva vigseln så steg nervositeten igen och den här gången även för mig. Jag och en av oss tre marskalkar skulle spela låten Utan dina andetag med Kent på varsin akustisk gitarr. Det gick bra så det var skönt. Två av tärnorna sjöng även dom en sång som var fin och den tredje tärnan läste upp en fin dikt.
Efter vigseln bar det ner för terasstrapporna där det blev fotografering och sen vidare transport till festlokalen. Detta med en dubbeldäckare från london. Så de va fräckt när alla gästerna skulle ta sig in i bussen och gemensamt åka bort till H55. Där kvällen fortsatte med go mat och en mängd bra tal under både middagen och desserten.
Idag åker de iväg på bröllopsresa till en ö i Grekland. Kan inte vara helt fel o speciellt inte nu när regnet öser ned utanför fönstret.

Marcus Skriven av: