Lars Winnerbäck sommarturné 2008

Sommarturné på Sofiero

Idag startade Lars Winnerbäck sin sommarturné och de på Sofiero i Helsingborg. Vilken ära att han väljer att börja sin turné just här och inte på någon annan plats i Sverige. Kan ju hoppas på att det är av anledningen att han gillar Helsingborg och Sofiero. Var senast på hans konsert i GA-hallen i höstas i samband med att han släppte sitt senaste album Daugava som var riktigt bra förövrigt.
Kvällens konsert var minst lika bra som de andra gångerna som jag sett honom på Sofiero. Spelade mycket blandat både från den nya skivan Daugava samt gamla hederliga klassika. Han körde även sin nya singel Strimmor i slutet av kvällen.
Innan WInnerbäck började spela hade Emil Jensen och Miss Li varsit framträdande på den lilla scenen. Emil hade jag inte hört talas om tidigt och blev positivt överraskad.
Miss Li har jag lyssnat jätte mycket på så det var kul att äntligen få se henne live för första gången o förhoppningsvis inte den sista.

YouTube:
Strimmor Om du lämnade mig nu

Artiklar från hd.se
Artikel1 Artikel2 Artikel3

Marcus Skriven av: