Ramlösa LAN

Oj, va tiden går. Lika dant varje vecka tycker jag. Ser de nu när jag kollar mitt senaste inlägg. Förstår inte varför de inte funnits tid i veckan för att skriva. Var ju trots allt hemma från jobbet mån-tis på grund av sjukdom. Var krasslig i 4 dagar från Lördag-Tisdag förraveckan. Får hoppas att jag slipper det på ett tag nu. Var ju inte så länge sedan som jag åkte på magsjukan.
I helgen som gått så har det lanats med ett gäng kompisar. Vårt mål var att bli uppemot 15 pers men resulterade i att vi till slut blev 5 stycken. Det är helt ok det med men hade såklart varit ännu roligare om vi varit fler. Speciellt i de spel där man kan vara riktigt många spelare.
Idag har jag ätit gratis mest hela dagen. Började med middag, efterrätt och eftermiddagskaffe hemma hos min farmor. Om en stund så bjuds det på grillade hamburgare hemma hos föräldrarna där jag befinner mig för tillfälllet.

Marcus Skriven av: