Kackel och mat

Bjöd hem mig till Farmor ikväll för att jag hade lovat att komma över till henne innan den 3 dec för att ställa in hennes TV2, Comhem ska byta frekvens på den kanalen.
Hon berättade att hon skulle ha gäster men jag fick gärna komma ändå, två av gästerna hade lämnat återbud så där var mat till mig med.
Tanterna som var bjudna är alla med i ”Syföreningen” som nu förtiden inte är en syförening längre, utan mer en träff som de har med jämna mellanrum där de kan äta gott tillsammans och prata av sig. Var med hela kvällen så nu när man kom hem var man ju helt slut i huvudet så mycket som de pratade. Måste erkänna att det var rätt roande att sitta där och bara lyssna. Under kvällen konstaterade de att det inte visste hur länge de hade hållt på men minst 25 år var det, långt innan min tid. Kände mig rätt liten där man satt i bland dom. Det bjöds på julmat i alla dess former som farmor hade lagat till, ja inte allt men i stort sett. Nu lär man ju stå sig till i morgon middag med all den maten som jag tryckt i mig under kvällen. Började äta vid kl 18 och vi avslutade med kaffe kl 23 innan jag körde hem.

Marcus Skriven av: