Såhär på början av söndagskvällen är det dags att sammanfatta den här helgens aktiviteter medan jag väntar på att tvätten ska bli färdig.
Ja, det började på fredagen med en hajk i Kristianstad för våra patrullscouter. En färdigplanerad hajk som det bara vara att följa med på, perfekt! Fredagen var det lugnt med lite lekar och mys. Lördagen började tidigt med stormning kl 5 på morgonen för patrullscouterna och dom blev iväg skickade på en runda. Vid lunchtid tog jag och åkte hem för att senare på kvällen gå på kalas hos min farmor som fyllde 73.

Idag söndag har jag hjälpt en bekant med att köpa en ny dator. Fick jag hänga med och ge råd och tips. Det blev en medel dator som är perfekt till Internet, Email och ordbehandling. På vägen hem därifrån gick jag på en husvisning i ett hus som jag tyckte så trevligt ut på bilderna som jag sett på nätet. Totalt sett så känns det som jag slappat hela dagen, är trött sen igår då jag var uppe i alldeles för många timmar.

Marcus Skriven av: