På väg till Skara

Sitter just nu i en bil på väg till Skara. Vi ska ha deklarations helg med jobb där.
Vi kom precis tillbaka från kvällens aktivitet som var bowling. Ska ta och sova nu så jag orkar med morgon dagen kl är nu 23:30.
Vaknade precis, såklart så är kl inte mer än 7 och jag är klarvaken. Får försöka somna om.

Tillägg den 27/3 skrivet med dator:
Under lördagen deklarerades det och gjordes bokslut. Till lunch bjöds det på hemma gjorda köttabullar, brunsås och potatismos samt rårördalingon. På eftermiddagen spelade vi poker och eftersom det var första gången för mig så var jag inte så duktig, jag förlorade totalt 150:-, inget vidare :).
När klockan närmade sig kväll åkte vi iväg och handlade ingridienser till kvällens mat på närmaste ICA. Innan maten bastade vi och drack öl. Maten som tillagades blev mycket god och det var fläskfilé inlindat i parmaskinka, råris och någon form av ört/basilika sås. Till detta serverades det rödvin.
När alla vara mätta, belåtna och redo, bar det av i taxi till ”stora” partystaden Lidköping. En helkväll som slutade bra, var ute tills dom stängde ställena.

Marcus Skriven av: