Om marcussite.se

Vem är det som står bakom marcussite.se?

Jo det är jag, och jag heter Marcus som du säkert listat ut. Driver den här sidan på min fritid när det finns tid över och när jag känner att jag har något att skriva. Med andra ord så kan det var väldigt olika lång tid mellan inläggen.

Sidan har funnits sedan 2005. Då var sidan byggd i ett egenutvecklat CMS/blogg-verktyg men efter ca 2 år fick jag problem med spam-kommentarer och bestämde mig då för att migrera över sidan till WordPress som jag kört med sedan dess.

Lite kort om mig. Jobbar som utvecklare på ett bolag med 30 anställda i Helsingborg och som du förmodligen räknat ut har jag ett stort intresse för datorer och programmering. Förutom det så har jag tidigare varit scout i många år, gillar jonglering, spelat bas i ett band, fotograferar och håller på med geocaching.