Summering av året 2016

Var ett tag sedan jag skrev ett vanligt inlägg här på sidan. När jag kollar så har jag bara gjort 2 manuella inlägg i år, ett om Pokémon Go och ett om när vi såg Bruce Springsteen på Ullevi. Har annars bara blivit bilder från Instagram som läggs upp automatiskt.

Under året som gått har det hänt en hel del. Efter ett antal månader av renovering av huset som vi köpte 2015 så kunde vi flytta in lagom till förra julen. I våras bytte jag jobb efter att jag varit på samma ställe i lite mer än 10 år. Något som jag inte alls ångrar.

I huset har det efter att vi flyttade in inte gjorts några större projekt. Det tog mycket på energin att planera, projektleda och renovera innan vi kunde flytta in. Dessutom så har det tagit 12 månader att få byggarna att göra klart det sista som återstod med ny beläggning på balkongen och nytt balkongräcke.

Konserter vi varit på under året har varit Bruce Springsteen, Kents avslutningskonstert i Malmö. Little Jinder på Hx, Joy & Frej Larsson på Landskrona Karnevalen, Lars Winnerbäck, Miriam Bryant, Melissa Horn, Thåström.

Standup: Carl Stanley och David Batra.

Upptäckte Kullabygden på cykel med KullaHjul 2016.

 

 

Marcus Skriven av: