Den Blå Planet

Gav Mamma en tur med Ventrafiken till Köpenhamn i morsdagspresent. Vi blev 4:a stycken som åkte över till Köpenhamn. På båten åt vi smörrebröd och drack öl som vi hade förbeställt. Överfarten tog ca 1,5 timme och avslutades med en fin insegling in mot Köpenhamn.Båten la till väldigt nära centrum så när vi kom fram tog vi en kortare promenad till närmsta tunnelbana för att bege oss Den blå planet som ligger i närheten av Kastrup.

Inne på Den Blå Planet tittade vi på alla möjliga arter som lever i våra vatten runt om på jorden. Det var mycket intressant. Hade inte några högre förväntningar då jag inte brukar gilla den här typen av aktiviteter.

På väg tillbaka mot centrum passade vi på att logga några geocacher. Innan båten skulle gå hann vi med och ta en lite smått stressad middag på en italiensk restaurang. Anledningen till att den blev extra stressad var att vi hade språkliga problem med servitören.

Marcus Skriven av: