Gratis WiFi i Helsingborg

På följande platser i centrala Helsingborg finns det fria WiFi zoner.

  • Sundstorget
  • Rådhustorget
  • Stortorget
  • Hamntorget
  • Kungstrappan
  • Stadsparken
  • GA-torget
  • Furutorpsparken

Nätverket heter Helsingborg och när du anslutit dig till det kommer en ruta upp med villkor som du får godkänna innan du kan surfa. Gjorde ett hastighetstest på rådhustorget på min väg till jobbet. Rätt ok hastighet.

Gjorde även ett test på hamntorget och fick då följande resultat.

hNIyNF_ySg8LAuCbXkgLGgm6yRHw40CSMfSHRS3SIWQ

Vet inte om de har gått ut med uppgifter om vilken hastighet som utlovas men det känns som där ligger en hastighetsgräns på 5 mbit ner och 2 mbit upp. Har fått liknande hastigheter i de tester som jag gjort på 3 olika platser.

Läs mer på hd.se

Marcus Skriven av: