iPhone: Glapp i din hörlursingång?

Hade problem med glapp i hörlursingången på min Apple iPhone. Fick ett tips i en butik om att jag skulle prova med att ta ett gem, tandpetare eller en nål för att pilla ut det ludd som kan ha kommit in i telefonens hörlursingång från byxfickan. Detta tips hjälpte mig och jag hoppas att det även kan hjälpa andra. Spelar ingen roll om det är en iPhone eller annan smartphone som t.ex. Samsung Galaxy, Google Nexus, LG m.fl. Kan även fungera med luft på burk för att blåsa bort smutsen. Detta tips bör också fungera om du har problem med laddningen av din telefon eller annan kontakt på datorn.

Nyligen berättade jag det för min bror, han hittade en del ludd i sin hörlursingång men konstaterade att det var hans lurar som visst var sönder.

Edit: Har sett att en del som hittar hit även söker på hörlursuttag och glapp i hörlurar.

Marcus Skriven av: