Timbuktu & Laleh

Samma dag som konserten blev vi tillfrågade om vi ville gå vilket vi givetvis inte kunde tacka nej till. Så vi blev uppskrivna på gästlistan. Lina hade redan bestämt sig för att träna efter jobbet så under tiden hon gjorde det förberedde jag picnicen som bestod av pastasallad. Så fort Lina hade kommit hem och gjort sig klar så körde vi till Sofiero. Vi missade tyvärr halva Timbuktus spelning men det viktigaste den här kvällen var att få se Laleh igen.

Vi har båda sett henne en gång tidigare men då var det inte mer än ett 50 tal personer som lyssnade på henne. Hon var den gången förband till Lars Winnerbäck vid Citadellet i Landskrona.

HDs recension:
http://hd.se/noje/konsert/2012/07/06/laleh-ar-battre-an-nagonsin/

Tidigare inlägg:
Melissa Horn, Laleh och Lars Winnerbäck

Marcus Skriven av: