Sverigetur + geocaching

Idag tog jag min 1000:e geocache efter en bra semester i Göteborg, Vänersborg och slutligen ett stopp i Jönköping. Vi började vår resa genom att köra upp via E6 mot Göteborg med vårt första stopp i ett varmt Olofsbo som ligger i Varberg eller lite norr om men antar att det ingår i Varbergskommun. Där gick vi en bra promenad för att geocacha. Hittade tillslut alla som vi var ute efter.
I Göteborg sov vi i en stuga på Kronocamping i Mölndal. Så här i efterhand kunde vi för samma pengar sovit två nätter på ett hotell som hade varit mycket finare än den stuga vi bodde i. Nog om det. I Göteborg åt vi gott och på dagen var vi på Liseberg för att åka en massa karuseller. Vågade oss på den nya Atmosfear som var årets nykomling.
Efter en helt ok vistelse i Göteborg körde vi norrut mot Vänersborg. På vägen besökte vi Bohus fästning och fikade. Lunchen intogs i Trollhättan innan vi körde den sista biten till vårt hotell i Vänersborg. Qulity Hotel. Vänersborg bjöd både på bra caching, god mat och en mysig stad.
Sista stoppet på vår lite tur blev i Jönköping där vi hälsade på min bror och även här blev det en del geocachande, så pass att jag tog min 1000:e just i Jönköping som jag nämnde tidigare.

Marcus Skriven av: