Ingen weekend i Amsterdam

Målet den här helgen var att ta oss ner till Amsterdam för att tillbringa 2 dagar där tillsammans. Bara ta det lugnt inför julen.
Började redan på torsdagen att oroa oss för om vi skulle lyckas ta oss fram till flygplatsen i tid. Om tåget var bäst via den svenska sidan eller om båten över till Helsingör och sedan tåget  ner på den sidan var säkrast. Efter mycket fram och tillbaka bestämde vi oss för att ta båten + tåg via Danmark.
Allt flöt på hela vägen ner till Kastrup, incheckningen tog bara ett par minuter eftersom vi enbart hade handbagage, ca 10 min kö i securityn och sen väntade vi på att gå ombord på planet. Efter ca 20 min försening blev det boarding och planet fylldes. Därefter kom det ny besked efter varandra om att vi snart skulle få ett klartecken för takeoff. Det drog ut på tiden så efter 1,5 timme får vi det sista meddelandet om att flygningen får ställas in och alla fick gå in i terminalen igen.
Där blev vi hänvisade till SAS service desk. Vi fick nr 570 och nr 70 servades just då. Efter 2 timmar var siffran uppe på nr 125. Då gav vi upp. Som tur är har man föräldrar som kan ställa upp och löste avbokningen via nätet åt oss.

Skriver mer under morgondagen…

Marcus Skriven av: