Lidköping – Kinnekulle

I helgen var jag uppe i Lidköping och hälsade på min brors flickvän som pluggar kulturturism där.
På lördagen fikade vi och sen gick vi en promenad i det fina vädret i staden. Under dagen passade vi även på att ta ett antal geocacher i området. På kvällen åt vi på Cafe o Bar som låg sidan om vårt hotell. Vi bodde på Hotell Rådhuset vilket inte såg så kul ut utifrån men var mycket fräscht på insidan. Efter Cafe o Bar gick vi vidare till Harrys (Stadt) där vi tog några drinkar/öl innan det var dags att gå tillbaka till hotellet.

På söndagen åkte vi på en mindre utflykt till Kinnekulle och kollade på utsikten. När klockan närmade sig lunch letade vi upp ett trevligt ställe där vi fikade, Hellekis Säteri. Själv tog jag en grillad chiabatta med mozarella, tomat och basilika.

Sen åkte vi till en outlet innan vi skulle köra söder ut. Först till IKEA i Jönköping och sen vidare till Växjö för att släppa av min bror.

Marcus Skriven av: