Anna Ternheim & Thåström på Sofiero

Kvällens konsert var mycket bra om man bortser från Freddie Wadling som jag inte är så förtjust i. Anna Ternheim med sin sköna röst var bra även om jag inte hört så mycket av hennes låtar tidigare. Det var skönt att sitta ner och njuta på filten i det gröna gräset. Senare blev det dags för honom som man väntat på hela kvällen. Thåström med sina låtar i alla olika stilar. Allt från Imperiet, Ebba grön tiden till den egna solo karriären framfördes under kvällen o vilken energi. Vissa låtar gjorde han bättre än på Olympen men totalt sett gillade jag konserten i Mars bättre. Kvällen avslutades med Die Mauer o alla tog i från tårna.

hd.se
Rebellen tar över slottet
Thåström Visade sin klass

YouTube
Miss Huddinge -72
Kärlek är för dom
Fan Fan Fan

Tidigare inlägg
Thåström på Olympen

Marcus Skriven av: