Rayban solglasögon

Måste berätta historian bakom mitt inköp. Det började redan på flygplatsen på väg till Thailand i november. På kastrup var jag inne i en butik och kollade på solglasögon som jag ville ha på resan. Hittade ett par riktigt snygga men som jag tyckte då var allt för dyra. Så det blev inget köp.
Liten bit in på resan i Thailand var vi i Phuket och shoppade och lyckades få syn på brillorna igen i en butik där. Gick så långt att jag provade dom och butiksföreståndaren själv prutade på solglasögonen men ändå kunde jag inte motivera priset.
Så under påsken så var jag och besökte min bror i Växjö där han pluggar. Gick en sväng på stan när jag var där. Besökte nog hela stans optiker butiker. Ca 6 st. I en av affärerna hittar jag de här solglasögonen igen som jag för första gången provade på Kastrup för 6 månader sedan. O nu hade jag bestämt mig. Jag bara skulle ha dom oavsett om dom var lite i de dyraste laget för mig. Ekonomisk som jag är. 😛
O nu i helgen var  jag på torpardagarna i

Marcus Skriven av: