Piraterna – De svenska fildelarna som plundrade Hollywood

Piraterna

Håller just nu på att läsa en ny bok som jag köpt. Helt ofattbart då jag inte köpt eller läst någon bok på de senaste 2 åren. Senaste boken jag köpte var boken Ninja på en bokrea. Vet inte varför jag köpte den boken, läste bara 1 kapitel och sen blev den liggandes. Nog om det. Boken jag köpt heter precis som rubriken lyder ”Piraterna – De svenska fildelarna som plundrade Hollywood”. Har kommit igenom halva boken, där man går igenom historien om fildelning med allt från tiden då man kopierade med kassettband till dagens teknik med stora fildelningsnätverk. Mycket intressant även om man har haft koll på det i stora drag. Nya detaljer som man får reda på som jag inte känt till tidigare. En annan sak som också tas upp i boken är hur historien upprepar sig gång på gång.

Marcus Skriven av: