Shaktimattan

Shaktimattan

Har under nån veckas tid gått o funderat på att köpa en Shaktimatta (spikmatta). Har testat den tidigare på massagen som jag går på, annars vet jag inte om jag fått idén till att skaffa en.  Sist jag var på väla så kollade jag efter den i en affär som haft den hemma men som då tyvärr var slutsåld. På väg hem från jobb i fredags såg jag en hälsokostaffär och funderade på om jag inte skulle ta o kolla efter om de har någon till försäljning. Hann inte mer än kolla snabbt mot butiken så ser jag att de hänger två tre stycken i skyltfönstret. Gick in och köpte en direkt. En väldigt trevlig kvinna som stod bakom disken och pratade mycket varmt om denna matta. Så det var bara att trycka in plastkortet i hållaren, knappa in pin-koden o så var det klart. Nu har jag min matta. Får vi se hur flitigt jag använder den.

Marcus Skriven av: