Resa till Växjö

Tittade på Teleborgs slott
Var och gapade under vattentornet

18:40 ankomst till storstaden. 18:52 upptäcker att bussen gick för 4 min sedan o att nästa inte går för om en halvtimme. Slår 0470-13 500 en signal där Växjö taxi svarar o ja ber dom att hämta upp mig. Konstaterar lite senare att taxin kostade nästan lika mycket som tågresan hit. Jag som tog tåget för att ja tyckte de var onödigt dyrt att köra bil. 🙂

Pratstund med ett fyllo när jag står o väntar på taxin:
Fyllo: Var är du ifrån?
Jag; Låtsas att jag inte hör
Fyllo: Var kommer du i från?
Jag: Orkar inte låtsas mer. ”Helsingborg” svarar jag.
Fyllo: Skönt då är du frisk.
Jag: Jaha säger jag lite förvånat
Fyllo: Ja, du är ju inte här ifrån.

Sen blir han tyst en stund och svajar o sen upprepar han precis samma sak igen o jag svarar de samma innan han yrar in på centralen.

Marcus Skriven av: