Grillning på Råå vallar

Grillning

Var och grillade med några kompisar igår. Kvällen började med att vi först körde till Willys och skulle handla. Men det var inte det lättaste då dom håller på med en omfattande ombyggnad och hade begränsat med varor. Så det blev korv men inga korvbröd. Vi fick helt enkelt köra vidare på jakt efter korvbröden. Nästa stop skulle bli lidl men där stängde dom kl 18 och vi var där såklart 5 min för sent.
Jaha tänkte vi och kom på att CityGross nog hade öppet så vi körde upp dit. Sprang in för att få tag i de vi skulle för att sen kunna börja grilla. Framme vid korvbrödshyllan konstaterar vi att alla hyllorna där dom borde ligga var helt blåsta på bröd. Ingen vidare tur den här kvällen. Nästa steg blev istället en sväng på Statiol där vi till slut lyckades köpa deras sista två påsar med korvbröd. Som ni ser på bilden ovan blev det tillslut grillat i solen o en skön avslutning på min födelsedag.

Marcus Skriven av: