Shopping på Väla

Igår vaknade jag vid kl 9. En timme senare ringde min kompis och berättade att hon var på väg och att jag snart kunde gå ner. Vi åkte till Väla där vi gick o kollade i lite olika affärer. Hon var ute efter ett par byxor och jag var ute efter fotoramar. Jag trodde att det skulle vara supermycket folk eftersom det precis varit lön men det var väldigt lite med folk.
När hon gick och tittade på byxor på Kappahl så passade jag på att kolla på herravdelningen. Där hittade en snygg kortärmad skjorta som var svart med vita sträck i rutmönster. Satt väldigt bra på mig så jag hade svårt för att inte köpa den.
Efter att hon hade hittat två par jeans så gick vi till Gallerix där jag köpte mig 2 fotoramar i storleken 20×25 cm och 1 i storleken 30×40 cm. Har tänkt mig att jag ska hitta några snygga bilder som jag kan få utskrivna i någon fotoaffär som jag sen kan ta och rama in. Vi får se vad det blir för motiv.

Marcus Skriven av: