MacBook fodral

För ca 1 veckan sedan på den senaste Syföreningsträffen blev jag klar med min första grej. En mössa i svart garn med hjälp av ett Knittkitt. Efter att det gått rätt bra o bildat en mössa så blev jag sugen på att lära mig sticka.
Efter en stunds läsning i en bok om just stickning kommer jag på vad jag ska göra. Jo jag ska sticka ett fodral till min MacBook. I lördags gick jag ner till Garn City i stan där jag inhandlade 3 nystan i grå/svart färg. Börjar provsticka 20 maskor samma dag för att mäta hur brätt jag behöver sticka för att datorn ska få plats. Redan efter provstickningen inser jag att det kommer ta rätt lång tid att göra klart det här fodralet och jag undrar lite var jag gett mig in på. Vi får väl se om jag får blodad tand av detta eller jag ger upp innan den ens är klar. Kommer förmodligen att publicera lite bilder på hur det går efterhand.

Marcus Skriven av: