Biljard i Helsingborg

Hur många biljardställen finns det egentligen? Trodde fram till i går att det bara fanns två ställen. Men nu vet jag att det finns minst 3. Var hemma hos två kompisar igår och åt god mat, fläskfilé och potatiskroketter. Vid 21 tiden gick vi till Nine Ball på söder (Höger om före detta AGs). Spelade några runder biljard där. Kan inte påstå att jag är något bra på det. Fast kul var det.
Gick sen tillbaka hem till dom och kollade på Shoot Em Up. En lite udda film om man säger så. Kort om handlingen. En man ser en annan man med pistol jagande en gravid kvinna, han följer efter och dödar honom. Han hjälper henne föda sitt barn och sen rullar det bara på. Då o då äter han morötter helt stört. Ja, kort sammanfattat så är man ute efter Action, Komedi och drama. Se då den här filmen. Går på bio just nu. Pallar man inte gå dit så finns den ute i DVDrip.

Biljardställen:
Bulls Pool & Bar

Biljarden Söder
042 – 14 05 08
Gasverksg. 22
252 68 HELSINGBORG

Nineball Poolhouse
GA Torg 6,
252 25 Helsingborg
Telefon: 042 – 13 97 05

Marcus Skriven av: