World in Conflict

Mitt senast köpta spel är World In Conflict. En ny typ av strategi spel där man istället för att först bygga upp sin/sina baser innan man kan börja attackerar så får man en summa pengar som man får köpa gubbar med.
Man loggar in via Massgate som är precis som battle.net där man enkelt klickar på Play now också söker den efter en lämplig server och man kommer snabbt igång med att spela. Istället för att man själv ska sitta och kolla igenom en server lista på en massa servrar. Vill man göra det så finns så klart det alternativet med.
När man kommer in på en server väljer man först vem man vill spela som NATO, USA eller USSR. Efter det är det dags att välja om man vill köra som Support, Armor, Air eller Infantry. Efter ett par veckors spelande ger jag spelet 7 av 10 i betyg.

Marcus Skriven av: