Jiingijamborii

Efter halva tiden gick det inte längre att hålla sig borta från internetcafét, speciellt inte eftersom det är gratis.
Allt fungerar bra både i byn o på lägret. Har övat poi och jonglering i stortsett varje dag. En del framsteg görs lite då och då men har problem att få till femtackten. Ikväll efter maten ska vi gå iväg på lite underhållning med hela byn. Får se vad lägret har att bjuda på för underhållning.

Fortrfarande efter halva lägret är det svårt att fatta hur stort det här lägret är. Gick en sväng i går och då såg man nya områden och torg som man inte tidigare varit på. På hela området finns det 5-6 torg i olika storlekar. En bit bort genom en skog finns en mini stad/festival område för seniorer och ledar. Där bjuds det på musik och aktiviteter hela dagarna fram till sent på natten.

Trots att man sover gott varje kväll så känner man sig helt slut i kroppen både för att man går upp vid halv åtta och för att man är igång hela dagen ute i solen.

Vädret på lägret har hittills varit helt kanon trots lite åska o regn vid två tillfällen. Nu går tiden snart ut och det är dags att surfa klart. Får se om jag besöker internetcafét igen.

Marcus Skriven av: