En torsdag helt enkelt

Ja va tänker ja skriva nu då. Jo, kände för att skriva vad jag hittat på efter jobbet en vanlig torsdag. Började det hela med att jag jobbade över 30 min. Blev hämtad utanför jobbet av mina föräldrar för att åka gemensamt till det nya köpcentret i Hyllinge vid namn Familia då ingen av oss hade varit där tidigare. Totalt sett kan man säga att det var ett bra köpcentrum även om jag ändå kommer att fortsätta att åka till Väla när jag ska handla kläder.
Efter besöket fick jag skjuts hem. När jag kom hem så var klockan närmre åtta och magen hade knorrat efter mat ett tag. Utbudet från kylskåpet var något begränsat, men lite rester fanns där som jag värmde i mikron och till det blev det som det brukar ett stort glas mjölk.
Vid nio tiden la jag mig framför tv:n och kollade på Beck – Gamen som gav en del skratt och även en del spänning.
Ja så här var min torsdag, hur var din?

Andra bloggar om: , , ,

Marcus Skriven av: