Konsert o lek

leksaker06.jpg

Mycket som händer just nu, jobbat för fullt den här veckan samtidigt som jag har fixat allt inför den kommande flytten som sker de närmsta dagarna. Annars så har jag börjat jonglera med facklor som är riktigt häftigt och idag fick jag hem mina poi (dom ludna bollarna på bilden) som jag ska lära mig, beställde dom från Nya Zeeland, tog ca en vecka att få hem. Sen mitt bland detta så ska jag försöka bli klar med mitt grönakort i golf.
Ikväll så var jag på konsert och såg Backyard Babies och Millencolin på Where The Action Is turnen i Malmö. Riktigt bra var det, har länge velat se Millencolin, började lyssna på dom redan när jag gick på högstadiet, vissa saker kommer bara man aldrig till skott med som att tex. se dom som jag velat se så länge. Nu är det gjort!
Bilden visar alla mina ”leksaker” vad det gäller alternativkonst eller va man nu kan kalla det, i bakgrunden skymtas flyttlådorna…

Marcus Skriven av: