The Chronicles of Narnia

narnia.jpg

Igår var min sambos mamma här för att äta en bit mat innan bion. Vi bjöd på en klassisk köttabid, sås och klyftpotäder.
Innan på dagen så funderade vi på att boka biljetter till kvällen men efter att vi sett att där var ca 60 platser kvar så struntade vi i det. Nere på bion var det fullt med folk och när vi kom fram till kassan så var där bara 3 platser kvar och dom var utspridda i hela salongen. Så vi blev lite putta och tänkte välja en annan film eller åka hem, men så av någon anledning så provade vi igen fast i en annan kassa och då helt plötsligt var där precis 3 platser bredvidvarandra. Helt skumt, bara för att vi bytte kassa. En trevlig biokväll som kunde ha blivit förstörd för att vi inte bokade. Nästa gång tror jag att vi bokar för att vara på den säkra sidan. Filmen var välgjord och mycket pampig tyckter jag. Värd att se men inte tvunget på bio.

Marcus Skriven av: